maandag 3 december 2012

Instagram

Van Instagram had ik ooit gehoord. Er stond nl. in een blad een foto in sepia die met Instagram gemaakt was. Was een hele mooie foto, vandaar dat was blijven hangen dat hij met Instagram gemaakt was.
Maar dat kan natuurlijk toeval zijn....:-)
Zoals al eerder vermeld ben ik sinds een aantal maanden in het (gelukkige) bezit van een smart-phone. Kwam dus goed van pas en kon nu dan ook meteen Instagram erop installeren. En een account aangemaakt.
En wat rond gaan kijken. Ik zag van een aantal collega's al leuke foto's voorbijkomen. Ondertussen zelf ook wat nieuwe foto's gemaakt en de Instagram-applicaties uit gaan proberen. Zoals ik al dacht kan je daar hele leuke effecten mee creeĆ«ren.
Bij het zelf delen van die foto's ging het echter mis...)-:  Het zal wel iets heel stoms zijn dat ik verkeerd doe (bij mij kunnen dingen namelijk niet even makkelijk gaan, haha), maar ik kreeg steeds de melding: couldn't find the location (angelonmychest, kan je me even laten weten hoe ik dat euvel verhelp).
Ik wil mijn 'prachtige' foto's natuurlijk wel openbaar maken....:-)
Instagram is heel goed inzetbaar voor de bieb. Je kan dan bv. denken aan kijkjes achter de schermen.
Wat gebeurt er allemaal voordat de boeken na levering in de kasten terechtkomen? De Medianettes willen daar vast hun medewerking aan verlenen...:-). Maar ook foto's van evenementen, workshops voor biebkidz, openingen, feestelijke activiteiten etc.  Teveel om op te noemen.
Waarschijnlijk gaan we als bieb Kennemerwaard al heel binnenkort met Instagram aan de slag, want er is binnenkort een workshop hierover en aan het 'twitterteam' is gevraagd na te denken over hoe Instgram inzetbaar is.
Dit wordt dus zeker een WORDT VERVOLGD.....

1 opmerking:

  1. Ik had zelf problemen om Instagram aan mijn Twitteraccount te koppelen: de 'help' functie werkt heel goed bij Instagram, dus probeer die eens uit!

    BeantwoordenVerwijderen